11.8.2012

Hei hei mitä kuuluu?


Hurjasti olisi mielessä isompaa ja pienempää blogattavaa, mutta kun viimeisen viikon aikana olen valveillaoloajastani viettänyt kotona sellaiset ehkä pari tuntia päivässä, niin jotenkin kummasti ei ole ehtinyt tähän koneelle hirveästi istahtamaan. Nyt ajattelin kuitenkin rykäistä tähän edes vähän kuvia ja kuulumisia, ensimmäiset neljä ovat tiistaisen pyörämatkan varrelta kun tappavan jätemäkitreenin jälkeen vielä poljin 17 kilometriä Malminkartanosta kotiin parin ylimääräisen mutkan kautta (kartat ovat yliarvostettuja), viimeinen taas on tämänpäiväiseltä ruoholahtiretkeltä.

En muista milloin viimeksi olisin nukkunut ilman herätyskelloa, mutta tänään aamu alkoi raukeasti puolilta päivin ja kotitekoiselle munakas-jogurtti-marjabrunssille nousimme J:n kanssa lopulta vasta yhden aikoihin. Iltapäivällä suuntasimme Kaapelitehtaalle katsomaan hienoja koneita, minkä jälkeen käppäilimme hetken ihanassa kanavanrannassa ja painelimme ruokakaupan kautta kotiin. Kuinka mahtavia ovatkaan tällaiset täysin aikatauluttomat päivät, jolloin voi tehdä mitä vain mieleen juolahtaa tai olla tekemättä mitään!

Eilen oli ensimmäinen scrimmage kesätauon jälkeen ja samalla Team Finlandin tryoutit. Huikeinta oli päästä hetkeksi jammaamaan TF:n riveihin, kun tryouttaajien piti harjoitella oman jammerin auttamista vähän heikompien jammaajien kanssa. Ihan heikko en kai kuitenkaan ole, koskapa sain kuulla pääseväni 8.9. pelaamaan B-tiimin riveissä, jes!

Torstaina olimme J:n vanhempien luona Nurmijärvellä poimimassa marjoja, mansikoita en tänä vuonna pakkaseen saanut mutta talvella herkutellaankin sitten punaherukoilla. Keskiviikkona kävimme katsomassa vihdoinkin Batmanin, sille tahdon omistaa ihan oman postauksensa mutta sanottakoon että oli h y v ä. Tiistaina oli sitten tosiaan ne tappotreenit, ja maanantaista en muista mitä silloin tein olin myöhään töissä aamuisen lääkärikäynnin takia ja kävin ostamassa 45 minuutin suuhygienistin vastaanotolla koetun kärsimyksen innoittamana sähköhamamsharjan ja uutta hammastahnaa.

Noin, nyt olette taas kärryillä elämässäni, toivotaan että ensi viikolta löytyisi taas vähän enemmän aikaa blogillekin.

2 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon tulevan B-tiimiläisyyden johdosta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Koskakohan alkaa jänskättää... :D

      Poista