11.7.2012

Effleurage

(v.) "to stroke as one would a flower"
(n.) a series of light stroking touches used in massage
Hame - Zara
Toppi - Pieces (Oneway)
Kauluspaita - H&M (?)
Panta - Cailap by Kirsi Nisonen
Bootsit - Bianco
Vauvachili - Lotan ikkunalautakasvimaa

Hapsuhamonen pääsi heti käyttöön, ja voi kuinka tykkäänkään kävellessä heiluvista hapsuista! Oikeastaanhan olen aina inhonnut kaikkia hapsuvaatteita muttamutta... never say never. Neitsytmatkalleen pääsi myös hiusasia, jonka voitin Lilyn kilpailusta. Näiden lyhyiden hiusten kanssa tyllipannasta tulee vähän 20-lukulainen fiilis, mutta tänään sen avulla sai ennen kaikkea aamulla jokaiseen ilmansuuntaan sojottaviin hiuksiin jotain kuria. Lieviä ongelmia tuotti sopivan lämmikkeen löytäminen vaatekaapista, mutta taakse solmittu musta kauluspaita toimi lopulta ihan kohtalaisesti.

Seuraavaksi tahtoisin yhdistää hameen johonkin väljähköön valkoiseen printti-t-paitaan, paha vain etten moista omista. Monkissa oli kyllä suloisia alessa mutta mielelläni paitani kuvittaisin itsekin jos vain löytäisin hyvän mallisen. Lienee mulla kuitenkin muitakin hameen kanssa näppärästi yhteensopivia yläosia, että ei tämä kaunokainen käyttämättä printtipaidan puutteesta huolimatta jää.

(Otsikosta kiitos maailman ihanimmalle otherwordlylle, jonka olen tässä parin päivän aikana selannut läpi. Nyt haikailen sivistyssanakirjaa tai jotain muuta suomi-suomiopusta, josta voisin löytää mainioita sanaselityksiä kotimaan kielelläkin.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti