17.7.2012

Täydellinen


Olen aina pitänyt itseäni melkoisen mahtavana tyyppinä. Meikäläisellä on upea vartalo, nätti naama ja fiksu pää. Olen hyvä suunnilleen kaikessa, mihin ryhdyn. Kerron hauskoja juttuja ja olen muutenkin filmaattinen. Lyhyesti sanottuna, olen täydellinen.

En ole ikinä katsonut peiliin ajatellen näyttäväni ihan järkyttävän kamalalta.

En ole ikinä tosissani halunnut muuttaa mitään ulkonäössäni.

Totta kai keksin itsestäni asioita, joita voisi muuttaa. Minulla on esimerkiksi mielestäni aika iso nenä. Ja aika pienet tissit. Huonon ihoni kanssa olen tapellut vuosia. Olen käynyt erilaisten kosmetologien luona ja kokeillut erilaisia ihonhoitotuotteita. Nykyään tilanne on ollut muutaman vuoden jo tosi hyvä, onneksi.

Huono iho tai iso nenä ei kuitenkaan ole saanut minua ikinä tuntemaan itseäni jotenkin epäonnistuneeksi ihmiseksi. Aika ankeaa olisi elämä, jos pitäisi jatkuvasti murehtia asiaa, jolle ei mitään voi ja jonka kanssa täytyy joka päivä elää.

Minä rakastan itseäni, aina ja täysillä. Minua katsoo peilistä joka päivä hyvännäköinen nainen ja kaikin puolin loistotyyppi.

Toivoisin kovasti, että kaikkia muitakin katsoisi.

Ettei yhdenkään tytön, naisen, pojan tai miehen tarvitsisi vihata peilikuvaansa, näkyi siellä sitten laiha tai pyöreä vartalo, siniset, ruskeat tai vihreät silmät, kiharat tai suorat hiukset, iso tai pieni takapuoli tai ihan mitä tahansa.

Ihan varmasti löytyy joku, jonka mielestä minä olen ruma ja tyhmä. Sorrun minäkin arvioimaan muiden ihmisten ulkonäköä ja luonnetta. Ei kukaan voi miellyttää kaikkia, ja aina löytyy joku itselle epämieluinen tyyppi.

Niin kauan kuin rakastaa itseänsä varauksetta, ei ole mitään väliä sillä mitä kukaan muu ajattelee.

Minun ihannemaailmassani jokainen pitäisi itseään täydellisenä juuri sellaisena kuin on.

Ja ihan taatusti jossain joku toinen myös pitää sinua täydellisenä.

3 kommenttia: