5.6.2012

11

Koska Hanna haastoi KAIKKI, pääsin minäkin täyttelemään vastauksiani yhteentoista kysymykseen, jee!


1. Lempielokuvat top 3?

The Sound of Music
Leijonakuningas
Pitkä kuuma kesä

Kärkisija itseoikeutettu, muut vaihtelevat mielialan mukaan. Pitkän kuuman kesän voisi kyllä taas katsoa.

2. Lempibiisit top 3?

Blackmore's Night - Be mine tonight
Kaija Koo - Tinakenkätyttö
Eppu Normaali - Tuhansien murheellisten laulujen maa

Tämä oli paha, koska en oikeastaan kuuntele musiikkia enkä varsinkaan tiedä minkään kappaleiden nimiä. Suomirokki ja bilekaija iskevät aina, Be mine tonight oli meidän häävalssi ja muutenkin meidän biisi, joten se pääsee tunnearvon vuoksi listalle.


3. Oletko optimisti vai pessimisti?

Optimisti, ehdottomasti. Ja olen muuten sitä mieltä, että optimisti ei pety, koska keksii ikävistäkin sattumuksista nopeasti ne hyvät puolet.

4. Mitä tekisit, jos voittaisit lotossa?

Koska kyseessä todennäköisesti olisi joku neljän euron säälivoitto, ostaisin jätskin. Isommalla rahalla auton, talon, digijärkkärin ja vaatteita, matkustaisin ja säästäisin pahan päivän varalle.


5. Jos voisit muuttaa kolme asiaa, mitä ne olisivat?

Lapsuuteni rakas mylittleponyni Koiraoviheo ei olisi kadonnut helsinginreissulla oranssin takkini taskusta.

Vuodenajat vaihtuisivat kuukauden välein, niin että vuoden aikana olisi kolme kertaa kevät, kolme kertaa kesä, kolme kertaa syksy ja kolme kertaa talvi.

Olisin lopettanut suhteen exäni kanssa silloin kun oli tarkoitus, JOS silti olisin päätynyt seurustelemaan J:n kanssa.

6. Onko olemassa joku kenen puolesta kuolisit?

No ainakin J, mutta siinä ei toisaalta olisi järkeä, koska sitten se joutuisi elämään ilman mua ja olisi ehkä vielä surullisempaa jättää toinen yksin kuin elää itse ilman J:tä.


7. Lapsuuden unelma-ammatti?

Ehkä pisimpään suosikki oli ihme kyllä muotisuunnittelija. Mulla oli vihko täynnä piirroskuvia mitä erikoisimmista vaatteista, vaikka nuorempana pukeutuminen ei kiinnostanut mua yhtään.

8. Jos olisit eläin, mikä olisit?

Ihminen.

9. Kuva 5 vuoden takaa

Postauksen kaikki kuvat ovat itseasiassa viiden vuoden takaa, tarkemmin sanottuna mun ja J:n ensimmäiseltä yhteiseltä ulkomaanmatkalta. Voi miten pieniä me silloin vielä oltiinkaan.


10. Inspiroiva katumuotikuva

Tämä mun täytyy passata, koska en seuraa mitään katumuotisivustoja. Paitsi että tämä!

11. Jos voisit tavata kenet tahansa maailmassa, kuka se olisi?

Jos kuolleetkin lasketaan, niin mun isoisä, joka laittoi välit poikki perheeseensä ennen mun syntymää. Pidän yllä naiivia ajatusta siitä, että tavatessaan lapsenlapsensa se olisi leppynyt ja tullut järkiinsä.

Jos pitäydytään (toivottavasti) elävissä, niin mun naispuoliseen sielunkumppaniin olisi kiva törmätä.


Ainiin, haasteeseen kait kuuluisi muidenkin haastaminen. Onks pakko kun kaikki ovat kuitenkin jo vastanneet miljoonaan tällaiseen ja pullonpyörityksessäkin olen aina huono keksimään kysymyksiä muille, vaikka rakastankin itse vastata niihin, ja kenet mä sitten muka edes haastaisin?!?

Jos haastaisin jonkun, kysyisin

 1. Jos saisit koko loppuelämäsi puhua vain yhdelle ihmiselle (mutta kuunnella ja muuten kommunikoida edelleen muidenkin kanssa), kuka se olisi ja miksi?
 2. Mitkä kohteet olisivat Suomi-roadtripillä sinulle ehdottomasti vierailtavien listalla?
 3. Entäpä interraililla Euroopassa?
 4. Mikä on erikoisin maistamasi ruoka?
 5. Jos joutuisit luopumaan kaikista paitsi yhdestä aististasi, minkä jättäisit jäljelle?
 6. Mikä on lempikirjasi?
 7. Olisitko mieluummin lahjakas muusikko vai kuvataiteilija?
 8. Oletko ikinä nähnyt unta, joka olisi myöhemmin toteutunut?
 9. Jos olisi mahdollista saada tietää oma kuolinpäivänsä etukäteen, tahtoisitko tietää?
 10. Mikä on ollut kaikkien aikojen huonoin numerosi todistuksessa?
 11. Mitä tekisit, jos olisit päivän vastakkaisen sukupuolen nahoissa?
...ja nyt kun kerran keksin näin mainiot kysymykset, niin täytyyhän ne eteenpäinkin pistää. Varsinkin, kun olen juuri haalinut lukemistooni vinon pinon uusia rakkausblogeja. Haaste lähteepi näissä blogeissa vaikuttaville tyypeille (onko olemassa jotain sääntöjä siitä, minkäkokoisen blogin on sopivaa haastaa minkäkokoinen blogi?):


Pahoittelut niille, joiden blogin nimen kirjoitusasun erehdyksessä raiskasin. Ja niille, jotka ovat saaneet näitä kysymyksiä vastattavakseen jo miljoonittain. Niin ja muutkin kuin haastetut saavat vastata halutessaan (ihan kuin tänne joku muu eksyisi)! :)

2 kommenttia:

 1. ihanaa oli lukea näitä vastauksia :---) itse olen ihan samaa mieltä tuosta optimismista, silloin osaa katsoa asioita eri kantilta tai olla kiitollinen siitä, mitä joskus oli, jos jotain menettää äkillisesti. elämä jatkuu, jos en antaa jatkua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva jos tykkäsit :) ja jep, optimistina on helpompaa, kun ei tarvi kokoajan olla murehtimassa kaikkea mahdollista ja muistaa, että ikävistäkin jutuista pääsee kyllä yli kunhan ei jää niitä vatvomaan. vaikka mä oon kyllä aikamoinen vatvoja välillä, mutta en anna sen liikaa häiritä :D

   Poista