25.6.2012

Seilori

Raitapaita - Only
Farkkushortsit - itseleikatut
Vyö - H&M
Lätsä - Warehouse (en jaksa käydä katsomassa merkkiä, joku mahdollisimman halpa hätävara parin vuoden takaa)
Sandaalit - Vagabond
Laukku - Rooman lentokenttä

Aina silloin tällöin onnistun houkuttelemaan J:n kameran taakse. Tyypin kärsivällisyys kestää yleensä parin kuvan verran, mutta onnistumisprosentti on onneksi huimasti korkeampi kuin itselaukaisijalla räpsityissä sarjoissa. Millä keinoin te kaikki muut bloggarit oikein saatte kanssaeläjänne leikkimään paparazzia?

Diggailen asussa erityisesti pitkähihaisen paidan ja varomisestani huolimatta aavistuksen liian lyhyiksi pätkäisemieni shortsien kombosta. Minipökätkään eivät näytä niin härskeiltä, kun kaverina on jotain peittävämpää. Ja noita hiuksia nyt ei voi kuin rakastaa, vieläkin.

Tänään meikäläisellä on muuten kesän eka ihan puhdas vapaapäivä, mikä selittääkin sitten tuon ulkona vallitsevan kauniin kesäisen sään. Niin että olkaa hyvä vaan kaikki muutkin lomalaiset. Kesän eka vapaa on myös miltei vika, huomenna nimittäin alkavat EM-kisatohinat ja seuraavaksi lomailenkin sitten heinäkuun loppupuolella viikon, josta suurin osa kuluu Prahassa. Ei mitään valittamista tosin siinäkään, Prahasta olen haaveillut jo ikuisuuden ja vihdoinkin nyt sinne päästään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti