6.6.2012

Vapaus

Minusta on tullut ihan hullu himopostaaja, mutta minkäs teet kun valokuvakansiot suorastaan pursuavat blogattavaa ja uusiakin juttuja tulee jatkuvasti mieleen. Tällä kertaa hehkutettaisiin pyöräilyn mahtavuutta, olkaapa hyvä:

Jarruongelmista kärsinyt pyöräni pääsi Pärnäsen korjaamolle eli isäni hoteisiin, jossa 15 vuotta palvelleeseen uskolliseen ajokkiin vaihdettiin upouudet jarrut. Nyt kelpaa polkea töihin ja miksei muuallekin, kerrankin mulla vieläpä on just täydellisen pituinen työmatka pyöräilyä ajatellen. Viidessä kilometrissä ei kerkeä tulla hiki, ja sen polkaisee parhaimmillaan jopa nopeammin kuin bussimatka kestää. Eikä tarvitse olla riippuvainen joukkoliikenteen aikatauluista tai reittivalinnoista!

Tänään koitti toisenlainenkin vapaus, kun J lähti Ouluun auttelemaan paikallisten assyjen järkkäilyssä. Meikäläisellä on siis tiedossa tyttömäinen loppuviikko yksin kotona. Eli katson hömppää telkkarista, luen ja syön jätskiä vaihdan lakanat, pesen pyykkiä ja luuttuan lattioita. Onneksi huomenna on sentään treenit ja lauantaina kaverin synttäripiknik sekä kiltalehtitouhuja, niin en pääse ihan kokonaan erakoitumaan täällä itsekseni. Niin ja onhan tässä vielä työviikkoakin jäljellä, on se kumma miten viisipäiväinen viikko tuntuu niin paljon pidemmältä kuin kolmipäiväinen.

4 kommenttia:

 1. Hei ! katsoin tota sun twitter päivitystä, ootko menossa Pietariin mungoannan ja merin järjestämälle matkalle? vai ihan muuten vaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kun oisinkin, olis varmaankin huippureissu! mutta ehei, me mennään työporukalla oikein viralliselle firmankehitysmatkalle :)

   Poista
 2. Jee, löysinhän mä siun uuden blogin:) Näköjään blogien kommenttilootista on apua.. Mutta vanha lukijasi jää seurailemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että löytyi! :) mä jo rohkenin siellä karpalokinuskin kommenttiboksissakin uuden osoitteen julkaisemaan, ettette te vanhat lukijat sentään ihan tyhjän päällä olisi, mutta ehkä sen voisi vielä julkisemminkin sinne laittaa. Blogilistoille sun muille en taida tätä kyllä lisätä, koska sitten alan alitajuisesti kyylätä lukijatilastoja ja se taas vaikuttaa bloggauksen luonteeseenkin. Nyt on ollut niin kiva kirjotella tätä ihan ilman mitään paineita ja odotuksia ja suunnitelmia, että tällä linjalla lienee hyvä jatkaa!

   Poista