18.6.2012

Kiinnikasvanut

Kuvien pitsitoppi minuun, nimittäin. Käytän sitä ihan rikollisen usein ja käyttäisin vielä enemmän, jos en ajattelisi, että muillekin yläosille pitää antaa välillä mahdollisuus.


Pitsitoppi - Vila
Musta toppi - H&M
Nahkahousut - KappAhl Designers' Finest
Neule - Bershka
Kengät - Bullboxer (Stockmann)

Perjantain asua tämä, olen vähän jäljessä julkaisussa näköjään. Eipä minulla tosin mitään kuvaamisen arvoista ole päälläni näinä muina päivinä ollutkaan, että sikäli ei haittaa pieni viivästys. Pitsitopin lisäksi rakastan palavasti noita nahkahousuja, jotka ovat taatusti olleet joka tuhlatun sentin arvoiset, vaikka ne ostohetkellä suunnilleen kallein omistamani vaate olivatkin. Kengät ovat kevään löytö ja neule nyt sattui mätsäämään niihin, kun jotain lämmikettä päälle kuitenkin vielä tarvitsi.

Nyt kun asun muodossa kerran perjantaihin palataan, niin palataan sitten vähän muutenkin. Silloin käväistiin nimittäin J:n kanssa herkuttelemassa mainiossa Taste of Helsinki -tapahtumassa. Tapahtuman organisoinnin ja varsinkin maksusysteemin olisi kenties voinut hoitaa paremminkin, mutta ruoka oli hyvää eikä markat (eli tapahtuman maksuvälineet, euron arvoiset poletit) kouraan saatuaan tarvinnut jonottaa juuri mihinkään. Itse maistelin Aidon koivunsilmuilla savustettua lohipastramia, Juuren grillattua luomukaritsankylkeä, lämmintä varhaiskaalisalaattia ja savuomenavoita sekä Smörin herukanlehtivanukasta, raparperia ja mansikkasorbettia. Kaikki veivät kyllä kielen mennessään, ja Aito sekä Smör olisivat varmasti ihan käymisen arvoisia paikkoja. Juuressahan me juuri (ehe ehe) olimmekin, ei valittamista siinäkään!

Ravintoloiden menujen lisäksi löytyi muutakin maisteltavaa, me tykästyimme Tammisen lihoihin ja Good Pie Bakeryn leipiin. Jätskihulluna piti tietenkin saada myös Herrgårdin jäätelöä, joka ei korkeita odotuksia pettänyt. Vaniljainen jogurttijäätelö oli törkeän hyvää ja kivan raikasta eikä kookosversiossakaan valittamista ollut, sopivan mieto ja pehmeä aidon kookoksen maku siinä.

Nythän tässä nousi ihan vesi kielelle, onneksi olin kaukaa viisas ja nappasin Herkusta mukaan uuden omenapiirakka-benjerrystötsän. Suunnitelmissa oli tosin pannukakun leipomistakin... Molempi parempi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti