14.6.2012

Nuori George Harrison soitti ja pyysi hiuksensa takaisin

Eilen se vihdoin koitti, tuo kohtalokas kampaajan tuoliin istahtamisen hetki. Varusteinani tässä koitoksessa olivat viimeaikaisen hiusidolini valokuva sekä vahva luotto ihanaan Simoon.

Ja sitten mentiin!


Siinä sanotaan hellät hyvästit vanhoille hiuksille.


Ei tule ikävä!

Ja miksi tulisikaan, kun päästä löytyy tämä ihanuustukka:




Vähän esikuvaansa pidemmäksi jäi, koska Simo rakastui mun taipuisiin latvoihini. Itsekin niistä kovasti tykkään, ja tätä hiusmallia rakastan äärettömään ja sen yli, joten soin mieluusti kampaajalle vapauden tässä asiassa. Muuten Simppa oli kyllä huomattavasti vähemmän itsepäinen kuin viimeksi, taisi olla niin liekeissä päästessään kynimään mua.

Loppuun vielä todiste siitä, että uusi tukka näyttää kivalta jopa hikisten treenien jälkeen:


Ja miten paljon helpompi näissä hiuksissa on hymyillä niin että hampaat näkyvät! Koska eihän näin veikeän tukan kanssa vain voi olla olematta iloinen.

4 kommenttia:

  1. Jotenkin päädyin tänne ja sitten kun painoin tota linkkiä niin piti ihan hieraista silmiä, että what, MINÄ? Nyt on väärä linkki! Oon imarreltu! C:

    Anyway, pointti oli: uusi tukka näyttää tosi hyvältä! Pirtsakka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihih, kyllä sun ihanat hiukset oli se ratkaseva niitti siihen että päätin leikata lyhyet! ja kiitoksia, itekin tykkään tästä kovasti :)

      Poista
  2. Hei ihan hurjan pirtsakka tukka! sopii hyvin sulle! Rohkea päätös tehdä noin radikaali muutos hiuksiin mutta kyllä kannatti :)

    Ja pakko kysyy onko toi simo siis se sama parturi joka parturoi mungoannankin hiuksia? Jos on niin miten sä sinne päädyit? Onko kallista? Pitääkö varata aika ihan hurjan aikasin? kerro lissää :)))))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! mäkin tykkään :) mulla menee hiusten kanssa aina vähän niin, että kasvatan sitkeesti pari vuotta ja sit kun ne ei enää oikein helposti pidemmiksi kasva niin leikkaan lyhyeks ja aloitan alusta. :D tosin ihan näin lyhyitä en kyllä muista millon olis viimeksi ollut, ehkä yläasteella?

      ja on sama Simo kyseessä, Annan blogista sen aikoinaan bongasin kun etin uutta kampaajaa, syksyllä kävin ekan kerran ja nyt sit uudestaan :) aika helposti oon saanut aikoja, ekalla kerralla itseasiassa samalle päivälle ja nytkin olis ollut vapaita aikoja lyhemmälläkin varoitusajalla mutta omien aikataulujen takia jouduin pari viikkoa odottelemaan. ite varaan ajan aina netistä kun en tykkää sumplia puhelimessa tollasia, tätä kautta löytyy varaussysteemi: http://www.sydamenpohjasta.com/

      samoilta sivuilta löytyy hinnastokin, muistaakseni syksyllä mulla makso jotain 50e kun leikattiin vähän vähemmän ja nyt sitten 74e kun oli noin iso muutos. ehkä vähän kalliimpi kuin jotkut muut paikat, mutta ite käyn sen verran harvoin että on hyvästä työstä ja hauskasta tyypistä ihan kelpo hinta :) lisäks toi on paikkana kiva ja leikkauksen ohessa tarjotaan esimerkiks erikoiskahveja ja joskus jotain pientä naposteltavaakin.

      Poista